Wie zijn wij?


Onze naam zegt het al, Contract Garantie. Wij streven
ernaar jou van het meest voordelige contract te voorzien

Contract Garantie biedt de oplossing voor consumenten én zakelijke afnemers. Internet, telefonie en energie. Wij realiseren ons als geen ander hoe prijzig deze vaste lasten zijn. De huidige energiemarkt is een liberale markt waar leveranciers zelf de tarieven bepalen. Echter, bepaal jij bij welke leverancier je deze diensten uiteindelijk afneemt.

De enige verschillen tussen aanbieders onderling zijn de prijzen en voorwaarden van een product. Dit zijn natuurlijk ook twee hele belangrijke verschillen. Wij willen dat jij goede voorwaarden hebt én hiervoor een voordelig tarief betaald. Wij nemen jou het werk uit handen en verrichten hierbij de nodige research.

Waar staan wij voor?


Wij helpen jou graag op weg, zodat je kunt gaan
besparen op je vaste lasten én meer overhoudt

Op basis van jouw wensen en behoeften bieden wij je vervolgens een passend en verbeterd voorstel. ContractGarantie zorgt hierbij voor een overzichtelijk aanbod. Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van internet, telefonie en energie hebben wij met diverse leveranciers afspraken gemaakt. Zo kunnen we jou van de meest voordelige tarieven voorzien. Nadat je een adviesgesprek met een van onze medewerkers hebt ingepland, krijg je van ons per mail een aanbod op maat.

Zodra je akkoord gaat met dit voorstel en wilt beginnen met besparen, zetten wij alles in gang om de overstap te regelen. Je hoeft hier zelf helemaal geen stappen voor te nemen, dat regelen wij namelijk voor je.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?


Ben je benieuwd naar onze services? Of wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen? Plan dan vandaag nog jouw vrijblijvende adviesgesprek in met één van onze ervaren adviseurs.


Een gesprek wanneer het jou uitkomt

Wij komen ook op locatie

Óók voor grootzakelijke afnemers


Adviesgesprek aanvragen
Adviesgesprek inplannen